Gevelreiniging

Diverse weersinvloeden kunnen de gevel van uw huis of bedrijfspand aantasten. Het gevolg is vaak een vuil, groenachtig aanzien. Dit is niet alleen onverzorgd, maar het kan ook schadelijk zijn voor de gevel. Voegen kunnen afbrokkelen en er kan zelfs vochtschade optreden. Regelmatig onderhoud van gevels is daarom cruciaal.

Het is een misvatting dat kunststof en aluminium gevels weinig onderhoud vereisen. Ook deze materialen zijn niet volledig onderhoudsvrij. Regelmatig reinigen en onderhouden is essentieel om de kleur en glans te behouden.

Onze gevelreinigingsdienst omvat het verwijderen van aanslag, geschikt voor zowel laag- als hoogbouw. Schoonmaakbedrijf Stal, gespecialiseerd in gevelreiniging, biedt maatwerk advies aangezien elke gevel en aanslag uniek is. We bezoeken u vrijblijvend om de juiste behandeling voor uw gevel te bepalen. We gebruiken de beste machines, producten en expertise om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Daarnaast bieden we een coatingbehandeling aan om uw gevel langer tegen vuil te beschermen. Voor oudere panden met verbleekte kleuren hebben we speciale coatings om de oorspronkelijke kleur te herstellen. Voor meer informatie over deze diensten, komen we graag bij u langs.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur ons een berichtje en we nemen contact met u op!

Laat een bericht achter en we nemen contact met u op!